Estrella Perez
Finalisten Kelly Riphagen en Yvette Huster
Finalist Nance Tobi
Finalist Bianca Kegge (2de van rechts)

Enthousiaste speurneus met voorbeeldfunctie voor het vak 

Estrella Perez wint de V-factor Vrouw

Beveiliger Estrella Perez van Bluestar Security & Services uit Breda is de winnaar van de V-factor Vrouw. “De V-factor zie ik als een kans om aan klanten te laten zien waarvoor we staan. Beveiligers tonen initiatief en zorgen voor een gastvrij gevoel, zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen”, aldus de winnaar. Werkgever Menno van Geelen noemt haar een enthousiaste, onvermoeibare speurneus: “Estrella heeft een neus voor afwijkingen en onregelmatigheden en staat tegelijkertijd iedereen vriendelijk en ontspannen te woord. Vergis je niet in haar spontane voorkomen, heeft zij eenmaal iets of iemand in het vizier dan laat zij niet meer los”.

In totaal hebben 25 vrouwelijke beveiligers in oktober 2014 meegedaan met de verkiezing V-factor Vrouw op Facebook. De kandidaten hebben stevig campagne gevoerd met als resultaat 2.669 uitgebrachte stemmen. Op winnaar Estrella Perez, die momenteel de opleiding Coördinator Beveiliging volgt, zijn 368 stemmen uitgebracht. Ook van de vakjury kreeg zij de meeste punten. Zij neemt binnenkort een iPad en een oorkonde in ontvangst.

Rolmodel

Volgens de vakjury heeft Estrella een voorbeeldfunctie in het combineren van gastvrijheid en veiligheid en is zij een echte ambassadeur voor het vak. De V-factor wil het rolmodel laten zien: beveiligers die actief inspelen op hun omgeving, communicatief zijn en vertrouwen opwekken. Dit herkent de jury ook sterk in de finalisten Nance Tobi en Bianca de Boer (Trigion) en Yvette Huster en Kelly Riphagen (I-sec).

Vakjury

De vakjury is trots op alle vijf de finalisten die tot in hun tenen gemotiveerd zijn om elke dag als professionals het vak een goede dienst te bewijzen. De jury van de V-factor Vrouw bestaat uit Stephan Kapma (coach/trainer), Sil Eskes (beveiliger en finalist V-factor 2013), Duco Hoep (secretaris SOBB), Fred Panneman (beveiliger) en Rob Hamberg (Beveiliging Nieuws). 

V-factor Vrouw