Ben Schetters

Ben Schetters (31) winnaar V-factor oktober: 

'Beveiliging en ik: een perfecte match'

Na een paar maanden de V-factor te hebben gevolgd, waagde Ben Schetters de stap. 'Ik heb mijzelf aangemeld en het was meteen raak. Vrienden en collega’s reageerden enthousiast op mijn deelname. Ik draag met mijn werk bij aan wat ik noem een evenwichtige samenleving. Iedereen moet daar op een veilige manier aan kunnen deelnemen.' Ben heeft op Facebook en Twitter stevig campagne gevoerd. 'Dat heeft mij veel stemmen opgeleverd. Het resultaat is dat mijn baas supertrots is dat ik als maandwinnaar de branche vertegenwoordig.' 

Ben koos vijf jaar geleden voor het beveiligingsvak. 'Na diverse ervaringen in verschillende branches had ik nog steeds mijn draai niet gevonden. Toen ben ik de opleiding voor beveiliger gaan volgen. Ik merkte dat dit vak echt bij mij past. Na mijn stage ben ik direct aangenomen en bij dat bedrijf werk ik nog steeds.' Hoe komt het dat hij zo honkvast is? 'Naast de collegialiteit, spreekt de afwisseling van het werk mij heel erg aan. Objectbeveiliging, alarmopvolging, toezichthouder, hondengeleider, mobiele surveillance, receptiewerk. Echt geen dag is hetzelfde. Bovendien ben ik een avond- en nachtmens, dus dit werk is een perfecte match.'  

Beveiliger:

  • Naam: Ben Schetters
  • Werkgever: Scorpions Security
  • Wat voor beveiligingswerk doe je? Breed inzetbaar: objectbeveiliging, alarmopvolging, toezichthouder, hondengeleider, mobiele surveillance
  • Hoe lang werkzaam in de beveiligingsbranche? Al 5 jaar

 

Ben Schetters (31) winnaar V-factor oktober 2013