Vakkennis, maar ook op de hoogte zijn van actuele wetgeving en het publieke domein. De beveiligingsbranche investeert in permanente bijscholing van professionals met V-learning. V-Learning kan altijd en overal online worden bekeken door de beveiliger. Het maakt niet uit, op kantoor, thuis of bij een opdrachtgever. Altijd heeft de beveiliger kennis over het vak onder handbereik. Kennis die continu wordt aangepast met de laatste ontwikkelingen. Dus verandert er bijvoorbeeld iets in de wet dan verandert V-Learning mee. 

Het platform biedt een persoonlijke leeromgeving voor elke beveiliger:

  • Eenvoudige navigatie naar en een overzicht van Vakkennis, Sectoren, Praktijk en Nieuws.  
  • Compleet overzicht met het persoonlijk dashboard. Op Mijn V-learning kunt u uw eigen voortgang zien en uw eigen ‘favorieten’ of ‘later lezen’ vastleggen.
  • Tips voor onderwerpen die voor u ook interessant kunnen zijn
  • In de toekomst geschikt voor permanente her- en bijscholing
  • Complete index met alle trefwoorden
  • V-learning gebruiken als presentatiemateriaal door de optie om uw eigen voortgang tijdelijk te verbergen
  • Hulpvideo’s voor extra uitleg   
  • Uw eigen kennisniveau bepalen met een toets van de SVPB 

En wij zijn nog lang niet klaar. Het onderdeel sectoren bijvoorbeeld wordt nog uitgebreid met specifieke sectorkennis en de laatste trends. V-learning wordt samengesteld voor en door beveiligers; ons panel van 60 beveiligers is nauw betrokken bij de invulling van de actualisatie.
V-learning telt vele actieve gebruikers en groeit nog steeds elke dag. Heeft u vragen of wilt u meer weten? De helpdesk staat voor u klaar. 

Kent u een collega die nog niet werkt met V-learning? Laat hem of haar dan de gratis inlogcode aanvragen bij uw werkgever. Heeft uw werkgever nog geen inlogcodes? Dan kan hij of zij deze op www.vlearning.nl onbeperkt aanvragen!

Corry Wilson, Trainer/Coach/Praktijkopleider:

‘Toch even geschrokken van de toetsuitslag’

“Via mijn leidinggevende ben ik in aanraking gekomen met V-learning. In het begin was het even zoeken, toen heb ik de toets gemaakt. Het was even schrikken toen ik de uitslag zag! V-learning gebruik ik het liefst thuis waar ik niet gestoord word. Als praktijkopleider vind ik het belangrijk om qua kennis up-to-date te zijn. Mijn boodschap aan beveiligers is: maak er gebruik van. Als je lang op een post zit bestaat de kans dat je sommige zaken over het hoofd gaat zien. Laatst heb ik een halve dag meegedraaid met een objectbeveiliger. Wat mij opviel was dat de branddeuren vastgezet waren en dat een blusdeken ontbrak in de keuken. Het was mijn collega niet opgevallen, het was erin geslopen. Ik zeg: blijf doen wat je geleerd hebt. V-learning houdt je fris!”

V-learning: Actuele kennis 24/7 op scherm