Het effect van de V-factor is groot. Door deel te nemen zet je jezelf als beveiliger én het vak op een podium. En dat valt op. Bij collega's, leidinggevenden, vrienden, familie en opdrachtgevers. De reacties zijn enthousiast, positief en geven je een enorme boost, aldus deelnemers aan de vorige verkiezingen. Dat gunnen we iedereen! Daarom organiseren de sociale partners ook dit jaar weer de V-factor. Aanmelden voor de V-factor 2018 kan hier

 

Dennis van Eijk (Safened Security):

Een boost voor je zelfvertrouwen

Wat heeft deelname aan de V-factor jou opgeleverd?

"Veel zelfvertrouwen. Die boost gaf me de energie om verder te gaan in het beveiligingsvak en de zin om door te leren. Ik ben bezig met niveau 3 en dat betekent dat ik teamleider kan worden. Dat levert dus ook mijn werkgever wat op. Na drie jaar (Dennis won de V-factor 2015) wordt er nog steeds over gepraat. Tijdens de kerstborrel of een bbq komen collega’s naar me toe met vragen over de V-factor. Het blijft leuk om over die ervaring te vertellen. Daarnaast ben ik gevraagd of ik in de jury wil plaatsnemen. Dat doe ik elk jaar met plezier."

Waarom moeten collega-beveiligers meedoen?

"Om dezelfde reden als dat het mij heeft opgeleverd, een boost voor je zelfvertrouwen. Ook al win je niet, het brengt je altijd een stap verder. Het geeft je een andere kijk op het vak."

Nog een tip voor deelnemers?

"Jezelf blijven en probeer je passie voor het beveiligingsvak over te brengen in jouw antwoorden op de vragen van de jury."

 

Actievoorwaarden V-factor 2018 

V-factor 2018